Unelmat

posted in: Elämä, Hyvinvointi | 0

Unelmat, mitä ne ovat??

Olin Tampereella valmennuksessa joka oli nimeltään Unelmat Todeksi ja se oli minulle itselleni todella silmiä avaava juttu. Siellä kirjoitimme 10 minuutissa tarinan omista unelmista tai yhdestä osa-alueesta elämässä. Monesti olen yrittänyt tätä kirjoittaa, en vaan ole onnistunut. Nyt sitten kynä vain alkoi kirjoittamaan tekstiä ja pari kertaa oli sutattava kirjoitus, koska teksti piti olla siinä muodossa ettei siinä ole EI sanaa. Meidän alitajuntahan ei tunne sanaa ei, joten siksi se on ollut minulle haasteellinen kirjoitettava, olen aina käsitellyt asiat ei muodon kautta, mutta tällä kertaa se kirjoittaminen onnistui loistavasti, sitten taittelimme paperimme ja päälle kirjoitettiin eräpäivä tälle unelmalle, omalleni muodostui 31.8.2019 ja en edes tiedä onko elokuussa 31 päivää vai ei, mutta sellaiseksi päiväksi se muodostui.

Mutta mitä ne unelmat sitten on?? Mitä unelmat ovat sinulle? Mitä olet valmis tekemään omien unelmiesi eteen?

Tarkoittaako unelmien eteen töitä tekeminen että pitää puurtaa töitä ihan hulluna, itse olen sitä mieltä että välillä se tarkoittaa juurikin sitä että välillä on puurrettava hitokseen hommia, jossain kohtaa sitten kannattaa antaa niiden unelmien vaan alkaa tapahtumaan, eikä kokoajan puskea niitä eteenpäin, se on se irtipäästämisen taito, unelmat ovat tarkasti mielessä, mutta ei joka sekunti tee niiden eteen fyysisesti töitä niin ne vaan alkaa tapahtumaan.

Haluaisitko sinä jakaa unelmiasi minulle, tiedäthän että kun unelmia alkaa kertomaan ääneen muille niillä on tapana toteutua, aina kannattaa kyllä sitten myös tarkkaan miettiä miten ja mitä ääneen sanoo, edelleenkään ei kannata käyttää sitä ei muotoa koska alitajuntamme ei sitä sanaa ymmärrä, ettei sitten ala tapahtumaan niitä asioita mitä et halua tapahtuvan. Kuulin eräästä naisesta joka oli unelmiinsa merkannut paljon lentokoneita, koska haluaisi matkustella paljon. Kuinkas sitten kävikään, hän sai työpaikan lentokentältä, nyt hän näkee paljon lentokoneita ja varmasti pääsee matkustelemaankin, mutta kannattaa siis tarkasti miettiä niitä unelmia että mitä alkaa toivomaan ja mitä kohden alkaa kävelemään.

Ja aina kun puhumme unelmista niin pitää muistaa että ei ole vähäpätöisiä unelmia, jollekin se unelma saattaa olla se että vuoden päästä jaksaa kävellä postilaatikolle hakemaan postin ja toiselle se unelma on sitä että vuoden päästä juoksee maratonin ja jollekin se on jotain siitä välistä, pidetään kaikki unelmistamme kiinni ja kävellään kohti niitä unelmia ei kannata kääntyä takaisin jos se unelma ei olekaan seuraavassa risteyksessä, koska se saattaa olla siellä seuraavassa.

Tämä on se mikä on ollut itselleni haastavaa, olen nimittäin ihminen kaikki minulle heti ja nyt, kiitos. Pitää olla siis sinnikäs, eikä saa luovuttaa ja mikä on parasta kannattaa tutustua sellaisiin ihmisiin jotka ovat jo saavuttaneet sen saman unelman mikä sinulla on, koska heiltä voit oppia jotain mikä vie sinua eteenpäin. Kannattaa siis kulkea silmät ja korvat auki että jos eteen tulee ihmisiä jotka ovat samalla polulla kuin sinä, yhdessä olette myös enemmän ja unelmat on yhdessä helpompi saavuttaa.

Omat unelmani on viettää sellaista elämään että voin nähdä maailmaa mahdollisimman paljon ja matkustella paljon erilaisissa kultuureissa. Tällä hetkellä yksi toteutunut unelmani on kun istun tässä puutarhassa ja teen osan töistäni ulkona auringonpaisteessa.

Uskaltakaa unelmoida ja unelmoikaa isosti, kävelkään pienillä ja isoilla askelilla kohti teidän unelmia, koska jonain päivänä kaikki unelmat on totta.

 

Unelmien Elämänmakuista Seikkailua toivottaen

Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *