Oikea hetki

posted in: Elämä, Hyvinvointi | 0

Milloin on oikea hetki aloittaa jotakin uutta???

Löydät jonkun ihan mahtavan idean mitä voisit alkaa toteuttamaan, niin mikä on sinun ensimmäinen ajatuksesi?

Aika usein se varmasti on, "ei nyt ei ole oikea hetki aloittaa uutta harrastusta, vaihtaa työpaikkaa tai edes hakea uutta työpaikkaa", jos olet siinä tilanteessa että sun tarvitsi alkaa etsimään uutta paikkaa tai alkaa pitämään itsestäsi huolta, niin fyysisesti kuin henkisesti.

Tai jos hetki onkin oikea niin usein ajattelemme että sitkun olen saanut tämän yhden asian pois alta niin sitten minä otan tämän asian uudelleen ajatuksiini, tämä taitaa olla siinä tapauksessa aivan loputon suo, helpolla ei tule ikinä aloitettua mitään uutta.

Itselläni oli sama tilanne, ikinä ei ollut oikea hetki alkaa pitämään itsestäni huolta, oli aina jokin muu tärkeämpi, piti pitää lapsista huolta, ne ovat niin pieniä että en minä nyt ehdi, piti hoitaa yrityksen asioita, siihen menee niin paljon aikaa että en minä nyt ehdi.

Kun avasin silmäni kaikelle tälle että oikeaa hetkeä ei tule koskaan jos vain ajattelen noin, oli pakko alkaa toimimaan, ja pitämään itsestään huolta. Tällä nimenomaisella hetkellä on kiitollinen että avasin ne silmäni ja aloin toimimaan oman hyvinvoinnin eteen ja näin ollen koko perhe alkoi voimaan paremmin. Suuri apu hyvinvoinnissani oli ja on edelleen Fitline tuotteet, ne pitävät kropastani sisäisesti huolta niin että minä jaksan sitten pitää itsestäni muuten huolta.

 

Kysymykseni kuuluukin mihin sinä tarvitsisit juuri nyt "oikean hetken"?

 

Muistetaan seikkailla Elämänmakuista Seikkailua joka päivä ja otetaan hetkistä kiinni.

Kaisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *