Ihmiskokeeni

posted in: Hyvinvointi, Ruoka | 0

Meille miehen kanssa ilmaantui vapaa hetki kun lapset menivät isovanhemmille yökylään. Miettiessäni että mitä nyt tehdään, hiipi ajatuksiini että pitäisikö pitkästä aikaa mennä hampurilaiselle. Tätä miettiessäni ajattelin ja sanoin ääneenkin että se ei ehkä olisi järkevää. Kuitenkin siitä tulee huono olo ja sitä myöten harmitus huonosta olosta, niinpä minä sitten hylkäsin hampurilais- idean ja päätin kotona valmistella maittavan annoksen kahdelle.

Minun ottama kuva annoksestani

Seuraavana päivänä tämä mieliteko hiipi jälleen ajatuksiini ja annoin sille mieliteolle periksi ja mentiin hampurilaiselle.

Kuva Pixabayn ilmaisesta kuvapankista

Ja voihan äimänkäki millainen olo siitä sitten tulikaan. Vatsa koki turpoamisen ja se hillitön väsymys oli jotain ihan extra luokkaa. Olisin voinut vaikka kävellessäni nukkua.

Syynä tähän väsymykseen oli varmastikin se mieletön hiilarien määrä mitä tuossa annoksessani söin.

Sitten alkoi mietintä että oliko tämä nyt sitten sen kaiken arvoista ja oma vastaukseni tässä kohdassa on se että ei ollut.

Mitä tästä voisin oppia?

Oppi itselleni oli se että jokainen meistä sortuu välillä mielitekojen edessä ja se tekee tästä matkasta elämänmakuiseen seikkailun. Kun aina muistaa olla itselleen armollinen, eikä ruoski itseään liikaa jos on antanut mieliteolle vallan.

Näin jälkikäteen ajattelen on että hyvä että söin hampurilaisaterian, opin että se ruoka ei tällä hetkellä ainakaan ole minua varten. Omaan kroppaani sopii vähäisempi hiilihydraattien määrä aterialla.

Onneksi kaapissa oli Fitline Basic pusseja, pystyin nappaamaan sellaisen. Basicsistä kerron teille lisää myöhemmin.

Muistetaan seikkailla elämänmakuista seikkailua joka päivä.

Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *