Fitline ja Beautyline tuotteet ovat Pm International yrityksen tuotteita.

PM-Internationalin perusti vuonna 1993 sen nykyinen hallituksen puheenjohtaja Rolf Sorg.

Tarjoamme markkinoille maailmanlaajuisesti ravintolisiä ja kosmetiikkaa. Tuotteita myydään 40 maassa Euroopassa ja muualla maailmassa. Tuotteita ei ole saatavilla marketeista, vaan vain Internetin kautta, jälleenmyyjiemme välityksellä, sekä Suomessa Vantaalta suoramyyntiliikkestä.

PM-International ei ole pörssiyhtiö, vaan taloudellisesti riippumaton perheyritys, tämä oli myös yksi asia joka omaa sydäntäni oli lähellä, samoin yrityksen tekemä hyväntekeväisyystyö World Visionin kanssa.

Olen käyttänyt tuotteita 2016 vuoden maaliskuusta ja moni asia on muuttunut niiden myötä elämässäni, olen alkanut ajattelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia vielä enemmän.

Tuotteet jotka itselläni on joka päiväisessä käytössä on Basics, Activize, Restorate ja Sydänduo tai Omega3+E (kuvassa on omega pullo)

Sitten kaikkea menee vaihtelevalla tyylillä riippuen siitä että mitä tarvitsee.

Beautyline tuotteista käytän ihan joka pävä Puhdistusmaidon, Kasvoveden ja 4ever voiteen, tämä oli itselleni suurin yllätys koska olen kuulunut siihen käyttäjä kuntaan joka on sitä mieltä että kyllä vesi riittää onhan se vanhin voitehista 😉

Alasveto valikosta pääset kauppaani tutustumaan lisää tuotteisiin ja voit ilman muuta olla myös minuun yhteydessä!